RFEA en FFP inschrijving

Goed nieuws. De inschrijving van Thom Schuthof in het RFEA-register, het Register Financieel EchtscheidingsAdviseur, is een feit. In dit register onderscheiden financieel echtscheidingsadviseurs zich door de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit biedt consumenten de zekerheid van een goed advies.

Bovendien is Thom vanaf 1 januari 2023 ingeschreven in bij de Federatie Financieel Planners (FFP) met het internationale keurmerk CFP® (Certified Financial Planner). De Federatie Financieel Planners is dé beroepsvereniging voor (gecertificeerd) financieel planners.

De inschrijving in beide registers is mogelijk na gespecialiseerde opleiding en met de inschrijving committeert de adviseur zich aan de gedrags- en beroepsregels en wordt de kwaliteit van de adviseur gewaarborgd door een permanente educatieplicht.

Wilt u goed begeleid worden bij uw echtscheiding. Wilt u dat wat u afspreekt goed vast ligt en juridisch getoetst is? Wilt u dat er goed vorm wordt gegeven aan de verdeling van pensioenaanspraken en lijfrentevoorzieningen? Wilt u dat de mogelijkheden om voor één van beide in de huidige woning te blijven wonen goed onderzocht worden? En dat de effecten op uw inkomstenbelastingen en toeslagen duidelijk zijn en onverwachte en onnodige belastingaanslagen worden voorkomen? Neem dan contact op met Thom via de website SchuthofScheidingen, thom@schuthofschedingen.nl of of 0615062326

klik hier voor Schuthof Scheidingen in het RFEA register

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.