Sponsoring


Sport brengt succes

Bewegen is gezond voor lichaam en geest. Door ervaring weet ik dat sport en beweging bijdraagt aan de gehele gezondheid en daarmee ook aan de zakelijke prestaties. Een gezonde en actieve levensstijl neem ik daarom mee in mijn werk. Ook door het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl bij mijn teamleden en andere collega’s in mijn opdracht-omgeving.  Uiteraard in balans met de persoonlijke omstandigheden. Geen dwingende voorschriften. Wel door proberen een goed voorbeeld te zijn.

Persoonlijk houd ik erg van fietsen. Meer specifiek, fietsen op een mountain bike. Nog specifieker, het rijden van uitdagende meerdaagse etappe races. Als het even kan, net als mijn opdrachten vaak, in bijzondere omstandigheden.

Gesteund door mijn onderneming Schuthof IMC heb ik deelgenomen aan de Mongolia Bike Challenge (2017), Transpyr Gran MTB Raid (2018) en de Garmin Titan Desert (2019).

Door de COVID-19 pandemie was het niet mogelijk om in 2020 aan een georganiseerde race deel te nemen. Om die reden is in 2020 self-supported en buiten competitie met een drietal renners uit Duitsland, waarmee na de genoemde races contact is blijven bestaan, een TransAlp route gereden waarbij in 6 dagen van Noord naar Zuid de Alpen zijn doorkruist.

Deze sportieve uitspattingen hebben een parallel met mijn zakelijke opdrachten voor Schuthof IMC. Inzicht, planning, voorbereiding, doorzettingsvermogen en flexibiliteit (of modern gezegd ‘agility’).

Als tegenprestatie voor de ondersteuning door Schuthof IMC rijd ik met de ter beschikking gestelde kleding en op de facebookpagina van Schuthof IMC, doe ik op facebook verslag van races en evenementen waaraan is deelgenomen. Uiteraard mét beeldmateriaal.

Ik nodig eenieder uit de berichten op facebook te bekijken. Ik hoop dat het leuk en inspirerend is en duidelijk maakt dat deze races bepaalde eigenschappen vereisen die van pas komen bij de opdrachten die ik zakelijk ter hand neem.

Veel leesplezier!